Εγγύηση προϊόντων


Εγγύηση 2 χρόνων από την Οίκος Επίπλου Ε.Ε.

Έχοντας ως πρωταρχικό μας στόχο να σας προσφέρουμε αξιόπιστες λύσεις που θα κάνουν το σπίτι σας πιο λειτουργικό και τη ζωή σας πιο άνετη, προσπαθούμε πάντα να επιλέγουμε για εσάς προϊόντα αναβαθμισμένης ποιότητας σε λογικές τιμές.

Βασικό μας μέλημα είναι τα προϊόντα αυτά να έχουν μεγάλη διάρκεια στο χρόνο, ώστε, κάθε φορά που αγοράζετε από εμάς, να μπορείτε να επωφελείστε από τη χρήση τους με διάρκεια.

Για το λόγο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δυο χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τα προϊόντα που αγοράζετε online ή από το κατάστημά μας.

Η εγγύηση αυτή καλύπτει κάθε ελαττωματική κατασκευή ή ατέλεια υλικού και η έναρξη της ισχύς της είναι η ημερομηνία αγοράς του εκάστοτε προϊόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διατηρήσετε την αρχική απόδειξη αγοράς, που αποτελεί και το μόνο αποδεικτικό της ημερομηνίας αγοράς.

Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας και αφού εξακριβώσουμε ότι το προϊόν καλύπτεται από τη εν λόγω εγγύηση, θα φροντίσουμε για την επισκευή και αν αυτό δεν είναι δυνατό, για την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν υπάγεται πλέον στη γκάμα μας, η αντικατάσταση θα γίνει με άλλο, παραπλήσιο προϊόν.

Παράλληλα με τα δικαιώματα που παρέχει η Οίκος Επίπλου Ε.Ε. με την παρούσα εγγύηση, ο καταναλωτής διατηρεί σε κάθε περίπτωση και όλα τα δικαιώματα που τυχόν απορρέουν από ενδεχόμενη εγγύηση και του κατασκευαστή, καθώς και από την κείμενη νομοθεσία σχετικά με τα αγαθά και τη σύμβαση πώλησης.

        Η εγγύηση καλής χρήσης αφορά ξεκάθαρα μόνο το προϊόν και όχι την αποστολή τεχνικού ή μεταφοράς του προϊόντος.

        Οι χρεώσεις της αποστολής τεχνικού ή της μεταφοράς του προϊόντος είναι ξεχωριστές, και δεν αποτελούν τμήμα της εγγύησης καλής χρήσης του προϊόντος.

        Εγγύηση καλής χρήσης σημαίνει ότι η εταιρεία διασφαλίζει και εγγυάται για τα προϊόντα της, με ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που έχει ορίσει εκ των προτέρων για το κάθε προϊόν και εξάρτημα ξεχωριστά.

        Η εταιρεία εγγυάται την δωρεάν επιδιόρθωση ή επισκευή του προϊόντος μόνο σε περίπτωση εμφάνισης ελαττώματος εντός του χρονικού πλαισίου της εγγύησης καλής χρήσης και χωρίς κάποια υπαιτιότητα του πελάτη που ενδεχομένως δημιούργησε ελάττωμα στο προϊόν.

        Στην περίπτωση που δεν μπορεί να επιδιορθωθεί ή επισκευαστεί το προϊόν από την εταιρεία & είναι εντός εγγύησης και δίχως κάποια υπαιτιότητα του πελάτη για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε, τότε και μόνο τότε προβαίνουμε σε πλήρη αντικατάσταση του προϊόντος.

        Η εγγύηση καλής χρήσης με επιδιόρθωση ή επισκευή ή αντικατάσταση προϋποθέτει την σωστή χρήση και συντήρηση του προϊόντος από μέρους του πελάτη. Σε περίπτωση όπου υπάρχει υπαιτιότητα του πελάτη για την κατάσταση του προϊόντος, δηλαδή μη σωστή χρήση ή μη σωστή συντήρηση του προϊόντος, τότε η εγγύηση παύει να ισχύει και δεν υφίσταται, από εκείνη την στιγμή ότι αναλάβει η εταιρεία θα είναι με πλήρες κόστος.

        Η εγγύηση καλής χρήσης δεν ισχύει σε περιπτώσεις φθοράς που προέρχονται από κακή χρήση, λανθασμένη χρήση καθαριστικών ή άλλων προϊόντων, σπασίματα, φθορές (πχ. Γρατζουνιές, χτυπήματα κλπ.), καθώς και εξωτερικούς παράγοντες όπως εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, υγρασία και όλοι οι εξωγενείς παράγοντες.

        Η εγγύηση καλής χρήσης των προϊόντων δεν περιλαμβάνει-καλύπτει την αποστολή τεχνικών της εταιρείας, καθώς και την μεταφορά προς επισκευή, επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του προϊόντος από και προς τον χώρο του πελάτη.

·         Μικρές διαφορές στο σχεδιασμό από το εικονιζόμενο προϊόν στην ιστοσελίδα, όπως , π.χ. αποχρώσεις-υφάνσεις, πόδια- πόμολα και μικροδιαφορές στην αναγραφόμενη διάσταση δεν δύναται να θεωρηθούν ως ελαττώματα.

·         Στα εκτός εγγύησης προϊόντα και εάν ακόμα δεν υπάρξει επισκευή του προϊόντος, ενδέχεται ελάχιστη χρέωση ελέγχου.

    Κατ' εξαίρεση, τα εκθεσιακά προϊόντα, ως προϊόντα μεταχειρισμένα, δεν καλύπτονται από εγγύηση .


H εγγύηση καλής χρήσης δεν καλύπτει ζημιές από μη - συμβατή χρήσης όπως:

• Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή μέρος από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, χτύπημα, γδάρσιμο με εργαλεία ή άλλα αντικείμενα).

• Οι καναπέδες δεν έχουν κατασκευαστεί για να δέχονται κάθετα το ανθρώπινο σώμα, επομένως οποιαδήποτε φθορά ή σπάσιμο από κάθισμα στο μπράτσο ή στην πλάτη δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Δεν καθόμαστε στα μπράτσα ή στην πλάτη του καναπέ, ούτε στην άκρη του μαξιλαριού του καθίσματος ή του καναπέ.

• Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο.

• Το κάθισμα του καναπέ είναι σχεδιασμένο για να δέχεται το σώμα σας σε όλη του την επιφάνεια, αν κάθεστε στην άκρη του καθίσματος είναι πιθανό να δημιουργηθεί φθορά στην στατικότητα του καθίσματος το οποίο όμως θα οφείλεται σε λάθος χρήση και όχι στο προϊόν, με αποτέλεσμα να μην ισχύει η εγγύηση.

• Ζημιά στο προϊόν από ατύχημα.

• Οποιαδήποτε επισκευή προϊόντος πρέπει να γίνεται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της εταιρείας μας, σε περίπτωση που έχει πραγματοποιηθεί τυχόν επισκευή προϊόντος από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό τότε η εγγύηση παύει να ισχύει.

• Για να μεταφέρετε ένα προϊόν πρέπει να το ανασηκώνετε. Σε περίπτωση που σέρνετε το προϊόν κατά την μεταφορά και δημιουργηθεί φθορά τότε η φθορά δεν καλύπτεται από την εγγύηση του προϊόντος.

• Υποχώρηση επιφάνειας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεια.

• Χρήση χημικών καθαριστικών.

• Υποχώρηση επιφάνειας - σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.

• Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας (π.χ. μεταφορικές εταιρίες, η από τον πελάτη).

• Η διάρκεια ζωής του υλικού στα μαξιλάρια καθίσματος των καναπέδων, εξαρτάται από την χρήση που γίνεται. Αν κάθεστε συνεχώς  στην ίδια θέση θα προκαλέσετε ανομοιομορφία μαλακότητας στα καθίσματα του καναπέ.

• Τα λουστραριστά έπιπλα ενδέχεται να παρουσιάσουν αλλοίωση με την πάροδο του χρόνου (π.χ. σε καπλαμά δρυς, οξιά και καρυδιά λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόμενο κάποιας αλλοίωσης του χρώματος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος, φως ή άλλες συνθήκες περιβάλλοντος).