Τρόποι παράδοσης και πληρωμής


Αποστολές Προϊόντων

Α) Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραλάβετε από το φυσικό κατάστημα από τις 13:00 έως τις 21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και 10:00 έως τις 15:00 το Σάββατο. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πρέπει προηγουμένως να επικοινωνήσετε με το φυσικό κατάστημα.

Β) Αποστολή με δικά μας μέσα
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η μεταφορά των προϊόντων σας δύναται να πραγματοποιηθεί στον χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας εντός λεκανοπεδίου Αττικής . Για παραγγελίες άνω των 900€ η εταιρεία μας παρέχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και τοποθέτηση . Ενώ για παραγγελίες κάτω των 900€ , το κόστος μεταφοράς και τοποθέτησης ορίζεται στο ποσό των 20€ . Για τα πολύ ογκώδη προϊόντα (π.χ. καναπές) εφόσον δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όροφο και κριθεί από το προσωπικό μας απαραίτητη η χρήση ανυψωτικού μηχανήματος , η παράδοση πραγματοποιείται στον χώρο σας από εξωτερικό συνεργάτη και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη  .

Γ) Πρακτορεία

Για παραγγελίες εκτός λεκανοπεδίου Αττικής , η αποστολή πραγματοποιείται μέσω πρακτορείων μεταφορών επιλογής του πελάτη με δικό του κόστος . Το κόστος συσκευασίας και μεταφοράς έως την έδρα του πρακτορείου που θα μας υποδείξετε είναι 20€ για παραγγελίας κάτω των 900€ ,ενώ για παραγγελίες άνω των 900€ είναι ΔΩΡΕΑΝ .

 

Σε κάθε περίπτωση και για κάθε παραγγελία, ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες!


Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών, γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρίας μας :

Δικαιούχος ΟΙΚΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ Ε.Ε.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5074102807466

IBAN : GR63 0172 0740 0050 7410 2807 466

Εάν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας ΟΙΚΟΣ ΕΠΙΠΛΟΥ ΕΕ. παρακαλώ αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης στο στο email info@oikosepiplou.gr όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας .

Η εξόφληση της παραγγελίας με μεταφορά χρημάτων πρέπει να γίνεται 24 ώρες πριν την παράδοση, σε έναν από τους λογαριασμούς της εταιρείας (μεταφορά χρημάτων από/προς ίδια τράπεζα) και 3 εργάσιμες ημέρες σε περίπτωση εμβάσματος.

2) Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα :

Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Μastercard.

Κάνοντας τις παραγγελίες σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και ολοκληρώνοντας την παραγγελία σας, θα μεταφερθείτε στο site της τράπεζας, όπου σε ασφαλές περιβάλλον μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα. θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρίας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι εταιρική.

Αν επιθυμείτε να εξοφλήσετε με άτοκες δόσεις χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, βεβαιωθείτε ότι η σύμβαση με την τράπεζά σας υποστηρίζει αγορά με άτοκες δόσεις. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να ωφεληθείτε της προσφοράς άτοκων δόσεων.

Ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας γίνονται έως και 6 ΑΤΟΚΕΣ δόσεις. Η κλίμακα βάσει της οποίας υπολογίζονται οι άτοκες δόσεις είναι η εξής:
- Για παραγγελίες έως 500€ έως 3 άτοκες δόσεις
- Για παραγγελίες από 501€ και άνω έως 6 άτοκες δόσεις

3) Αντικαταβολή με την παράδοση

Ισχύει μόνο για παραδόσεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής και η εξόφληση γίνεται στον οδηγό της εταιρείας μας . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καταβολή προκαταβολής κατά την παραγγελία των προϊόντων , της τάξεως του 30% του συνόλου της παραγγελίας .  

4) Πληρωμή στην έδρα της εταιρίας μας.

Ισχύει μόνο στην περίπτωση της παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα .